Uskotun pelin uudistaminen on jatkuvasti vaarallista fanien armeijoiden kanssa. Tämä voi olla yksinkertaisesti tehnyt outlandish.

Valmistaudu kääntämään moottorisi pelaajat, koska onnettomuusjoukkue ja toverit ovat palanneet kuljettajan istuimelle, kun onnettomuusryhmä Dashing Nitro-Fueled remaster saapuu.

Onnettomuuskaistaleetin N. Rationalin ja Spyro Reignitedin kolmen saavuttamisen jälkeen CTR: n uudistaminen oli seuraava johdonmukainen edistysaskel, ja Activision ja Beenox ovat toimineet erinomaisesti täällä.

Kuten ensimmäinen, joka osoittautui 20 vuotta aikaisemmin, tämä peli antaa sinulle mahdollisuuden pelata onnettomuus Bandicoot -tuotteen hahmoina, voittaen voittaa palkintoja ennen kuin otat Nitrous Oxide -palvelun väärin ja säästät maailmaa.

Vaikka tarina on jonkin verran kevyt, se on silti erittäin miellyttävä, ja pelin aikana on joitakin upeita leikattuja kohtauksia, jotka tarkoittavat tarkalleen kuinka hullu ja hullu onnettomuuskierroksen perustaminen. Lisäksi siinä tapauksessa, että olet milloin tahansa pelannut ensimmäisen vuoden 1999 vastuuvapauden, tunne tunteellisuudesta, jota saatte suosikkihahmonne, on jotain ennakoitavaa.

Peli tuntuu pelkästään ensimmäiseltä, sillä kilpailu seuraa tarkalleen, miten muistat, mutta paremmilla kuvilla ja raikkaalla uudella ilmeellä.

Beenoxin luoma ja Activisionin jakama Crash Group Dashing Nitro-Fuelledhas on muutettu alusta lähtien, joten suurin osa korostetuista, jotka fanit tietävät ja rakastavat, samalla kun myös joitakin upeita uusia kohokohtia.

Pelaajat voivat joka tapauksessa pelata joko ilman muuta tai kaverit irti ja vain siksi, että web-pohjainen jatkuva vuorovaikutus on käytettävissä.

On olemassa erilaisia ​​erottuvia pelitiloja, joissa on periaatteellinen ristiretkikokemus, taistelumoodit, aikahahmot, banneri ja mukautetut kilpailut.

Paras uusimpien kohokohtien joukossa on hahmojen nahka ja karting-räätälöinti, jossa pelaajat ovat valmiita viemään omaa sellaista ulkoasua, jonka he voivat hotshotta verkossa. Erilaisista maaleista, pyöristä, tarroista, polkuvirroista ja taivaasta on raja, josta on olemassa monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, joilla kartingit tulevat esiin.

Älä myöskään korosta, nämä edistysaskeleet ovat yksinkertaisesti palauttavia, joten karttamuutokset eivät anna kenellekään ylemmän käden online-pelissä. Kaikki customisations avataan jatkuvan vuorovaikutuksen kautta, joten ei tarvita häiritsevää ryöstöä tai pelin ostamista.

Kilpailua on 31 kappaletta, ja 35 pelattavaa hahmoa, jotka kaikki näyttävät uskomattomilta ja on kohtuullista huolellisuutta kaikkialla, esimerkiksi yhdellä raidalla on apinoita, jotka antavat huutaa sinulle, kun ylität lopullisen tavoitteen. Merkillisiä merkkejä on myös merkittävästi, sillä kilpailun jälkeinen elinvoimaisuus, alustan valmistuminen ja roskat puhuvat kilpailun aikana, jotka kaikki lisäävät pelin kohtausta.

Tämä peli on lisäksi äärimmäisen avoin kaikille väkijoukoille, ja siinä on erilaisia ​​häiriöasetuksia, aivan kuten eri merkkiluokat, joissa on erilaisia ​​ominaisuuksia ja puutteita, jotka perustuvat asiantuntemuksesi tasoon. Ensimmäistä kertaa pelaajilleni olisin määrittänyt pelaamista Simpleilla, ja yksi amatöörihahmoista, koska tietyt kilpailut voivat olla kovin kovassa tilanteessa, jossa et ole käynyt mekaniikassa.

Ohjaimet vastaavat ensimmäistä peliä ja ovat yleensä helppoja oppia ja ässä, jos keskityt opetusharjoituksiin. Vahvistava kehys on se, joka todella asettaa Crash Group Hustlingin erillään muista karting-hemmotteluista, sillä voit saada nopeusapua saamasta lähetystapahtumia tai tekemällä voima-dioja.

Kuten meneillään olevat Accision Bandicoot ja Spyro remasters Activisionilta, Crash Group Dashing Nitro-Fueled on suuri laajennus laitokseen ja tasainen autuus pelata. Vaikka täällä on jokaiselle jotakin, ensimmäiset 1999 pelin pelaavat henkilöt saavat erityisen potkun tästä, kun he saavat tunteensa nousun.

Koska meillä on vihdoin onnettomuusryhmä Dashing redo, voimme uskaltaa unelmoida, että onnettomuuksien Slam-uudistus on töissä.